Demana una pizza i et regalem una tapa!

La setmana passada ja vam fer una prova amb la setmana de la pizza i la pasta, perquè us la poguessiu emportar on volguessiu, ja que feien el partit en obert per TV3. Aquest dimecres el Barça juga contra el Milan i hem pensat en repetir una cosa semblant al que vam fer la setmana passada.

Que hi ha a Itàlia? Pizza. Molta pizza. Per això si demà ens demaneu una pizza, us regalarem una tapa. Italiana? No. No ho sabem. Serà una tapa. Ras i curt, pot ser que sigui una tapa italiana, francesa o catalana, en tot cas, tenim clar que us la regalarem si ens demaneu una pizza.

Ja ho sabeu, Pizza = Pizza + tapa. 

Demà, a les 20:45 comença el partit! Us recomanem vindre una estona abans per reservar-vos una bona plaça per l’espectacle futbolístic.

Ah, no oblideu seguir-nos al Facebook!

Demana una pizza i et regalem una tapa! – Restaurant Mil·lènium

 

Comments are closed.