Menú de Cap d'Any per emportar

Gent! Al Mil·lènium ja tenim els plats de Cap d’Any pensats! Hem estat uns dies molt ocupats planificant com ho faríem i després de fer unes quantes proves, tasts i propostes, hem acabat confeccionant el millor menú de Cap d’Any que trobareu.

Hem buscat els millors ingredients de la comarca, hem anat a pescar amb les nostres mans el salmó de l’amanida i de tornada vam arroplegar el marisc de la crema de l’entrant. I hem anat a les millors granges per aconseguir un filet ibèric i un melós que es desfà només tocar-lo, ho sabeu, oi? I finalment hem anat a les millors pastisseries del planeta perquè ens donessin la recepta dels pastissos Sacher.

I tot això per 20 euros. I per emportar. Vosaltres només cap que prepareu la taula. Nosaltres us el donarem calentet i acabat de fer. Si en voleu saber més, seguiu-nos al nostre Facebook!

Com ho veieu? Us deixem el cartell!

CARTELLCAPDANY_web

Comments are closed.