Madrid - Barça amb montaditos!

19 Mar  0 Futbol, Promocions

Després de l’acollida dels montaditos de la setmana passada amb el partit contra el Manchester City, hi tornem aquest cap de setmana contra el Madrid. És un partit clau per la lliga, i per això ho volem celebrar amb uns montaditos que vam començar a fer l’any passat i que enguany hem volgut recuperar per ocasions especials.

Aquí podreu veure el cartell que hem elaborat per l’ocasió. Recordeu que son 9 montaditos per 10 euros. Els podeu fer tots o compartir. Com vulgueu. Nosaltres tenim ganes de que els tasteu perquè n’hi haurà per tots els gustos!

El partit és aquest diumenge a les 21:00h del vespre. Tot i que us hi esperem una estona abans per fer la prèvia i preparar-nos a consciència!

montaditos

Madrid Barça amb montaditos

Comments are closed.