Menú diari

A Restaurant Mil·lènium basem el nostre menú en les excel·lents matèries primeres amb els que l’el·laborem. No fem plats super sofisticats, però sí que fem cuina cassolana i de qualitat. A més, us donem l’oportunitat de triar entre diferents plats de primer i segon, així que segur que trobeu quelcom que us agrada i a un preu increïble!

  • 7 primers
  • 10 segons
  • Vi, aigua, gasosa, postres i pa

La Carta

La carta de Restaurant Mil·lenium és, sobretot, variada. Tenim un gran assortit de pizzes i entrepans freds i calents, amb combinacions sorprenents. També fem varis tipus de pasta amb diferents salses. Fem uns plats combinats per llepar-te els dits! I si ets més tradicional, podràs degustar plats amb història com la Cassola de Tros, carns i peixos de primera qualitat fets com més t’agradin i acompanyats com Déu mana! No deixis de tastar els cargols, els xuletons o la mariscada. No et defraudaran!

Menjar per emportar i catering

I si no t’ho vols menjar al Mil·lènium, no pateixis! Fem tota classe de menjars per emportar sota encàrrec. I encara més: fins i tot posem a la teva disposició un servei de càtering, així que et cuinarem i et servirem allà on tu ens diguis! Consulta’ns sense compromís!