Qui som?

El Mil·lènium va nèixer i crèixer a Juneda (les Garrigues), fins que a inicis del 2018 es trasllada a Alcoletge. És un restaurant amb una filosofia i missió ben clara: servir al client, i servir-lo bé. Tenim molt clar qui és que mereix totes les nostres atencions, i sabem exactament què valoren quan venen al Mil·lènium.

D’una banda, una cuina cassolana i catalana, amb receptes de tota la vida i d’altres més innovadores però sense perdre mai l’essència del que és d’aquí. També una gran relació qualitat-preu, perquè entenem que en el context actual es valora menjar bé a un preu raonable. És igualment valorat el nostre compromís amb el producte local: tot el que cuinem prové de les nostres contrades, de productors que mimen el producte com nosaltres al client. I finalment, una atenció al client plena de detalls i bon rotllo.

Segurament és la combinació d’aquests quatre ingredients el que ens ha permés elaborar una recepta força exitosa entre el nostre públic. A tot això caldria afegir-li el toc del xef, una persona jove i amb empenta recolzada igualment en un equip professional competent i atent que garanteix al client una estada confortable al nostre restaurant.